Dream Fencing fægtelejr 2019

Dream Fencing 2019
Dream Fencing 2019

Tobias har i uge 30 været på en rigtig dejlig tur til England i sammen med sin fægteven fra Hellerup fægteklub Nicky Bækmand. Fægtelejren foregik i Woldingham lidt syd for London, arrangeret af Dream Fencing Club. Det var en rigtig sjov, hyggelig, hård og meget spændende fægtelejr, hvor Tobias mødte mange nye venner.
Lejren varede 5 dage hvorefter der var en turnering om lørdagen. Tobias syntes at det var en rigtig god lejr fordi det var en dejlig ”rolig” lejr med ikke alt for mange mennesker, der deltog omkring 35 på lejren.

Tobias siger, at det var rigtig godt at komme igang igen efter feriepausen, han er dog lidt nervøs for hvor hårdt det bliver på de kommende 2 lejre.
Tobias og Nicky tog hjemmefra om søndag den 21 juli, Nicky og Tobias var meget spændte på England. Deres fly blev desværre forsinket med en time, men da der var bestilt en taxa til at samle dem op i lufthavnen kom de sikkert frem ud uden problemer.

Da de ankom til Woldingham blev de mødt af Yosif som var arrangør og en af trænerne på lejren, han præsenterede dem for Alex og Neale og de andre trænere.
Lejren gik med masser af teknisk og fysisk træning, fægtekampe og lektioner med de forskellige trænere.
Til den afsluttende turnering, vandt Nicky guld og Tobias sølv i deres kategori.
Nu er Tobias hjemme igen, og på vej til DFF’s sommerlejer i Kalundborg.