DFF Sommerlejr 2019

Dansk Fægteforbund afholdt den årlige sommerlejr i Kalundborg mandag d. 27. juli til lørdag d. 1. august 2019.
Der var igen i år godt over 100 deltagere både fra Danmark og udlandet.
Både Fenja og Tobias var rigtig glade for at deltage på årets lejer.

Fenja Skriver om lejren:

“I år var jeg på DFF sommerlejr 2019. Det blev holdt i kalundborg. Vi boede på et vandrehjem (Danhostel) vi boede 3-4 på hvert værelse delt op efter køn, og før vi tog afsted kunne vi ønske at bo på værelse med vores venner/veninder så vi kunne kan aftale med nogen før vi tog afsted. Hver morgen løb vi morgenløb kl 7.00 og derefter morgenmad. Vi havde 4 træningsmoduler om dagen.
Dagen før jeg skulle afsted til Kalundborg, tog jeg over til en af mine gode veninder Mikkeline, hende overnattede jeg hos, og dagen efter tog vi sammen derover. Det var rigtig hyggeligt. Alt i alt synes jeg det var en god lejr jeg lærte mange nye venner at og kende.”