Trekanten International Sommerlejr 2019

I den forgangne uge deltog Tobias og Fenja I fægteklubben Trekantens internationale sommerlejr i Sakskøbing.

Tobias skriver:
“Meget fed, hård, dejlig og hyggelig tur til Sakskøbing, det var en meget god camp. Jeg fik flere venner og lærte meget på campen men til gengæld var den MEGET udmattende. Det var meget dejligt at der var mange fægtere fra andre lande med til den, der var rigtigt mange gode fægtere både på kårde og flouret. Jeg havde en meget god tid der med en masse dejlig fægtning og med en mange venner.”

Fenja skriver:
” Jeg var på summercamp med fægteklubben Trekanten og det var en rigtig fed tur. Jeg kunne godt lide at der var så mange forskellige kurser, og jeg deltog blandt andet i sports nutition og skadesforebyggelse i vand, det var rigtig spændende og jeg fik meget ud af det. Jeg syntes også at det var dejligt man havde så meget frihed til at gøre “hvad man ville” jeg kunne gå i superbrugsen med mine venner eller tage i svømmehallen der lå lige ved siden af det var også god og hård træning dernede og jeg kunne skrive mig på en liste hvis jeg ville have lektion max 2 om dagen alt i alt syntes jeg også at det var en virkelig god camp.”