Malmö International 2022

4. og 5. juni 2022 blev der afholdt Malmö International i Malmö Atleticum. Malmö International er en senior og veteran turnering.
Tobias og Fenja deltog lørdag begge i den individuelle senior turnering, hvor de begge klarede sig rigtig godt i puljerne, Tobias med 7 vundne og 3 tabte, Fenja med 7 vundne og 4 tabte kampe.
Tobias lykkedes også med at vinde sin første udslagningskamp, men smerter i foden og højre hånd gjorde at at overvejede at udgå af turneringen. Tobias valgte dog at fortsætte og blev slået i anden udslagningskamp med resultatet 15/14. Tobias endte på en flot 41. plads.
Fenja havde klaret sig godt nok i puljerne til at sidde top64 over og gik direkte til top32, hvor hun desværre blev slået ud med resultatet 15/11. Fenja endte også på en flot placering, som nummer 21.