Malmö open 2022

Tobias og Fenja deltog ved weekendens Malmö open, det vil sige Fenja deltog lørdag i U17 damer kårde, Tobias sprang lørdagen over, da der ikke var mulighed for kørelejlighed. Søndag gav Farmor et lift til Malmö, og Tobias deltog i U20 herrer kårde og Fenja i U15 damer kårde.

For Fenja gik lørdagen godt, hun havde en masse gode kampe i de to puljerunder i U17 kategorien. I den efterfølgende udslagning, vandt Fenja sine første kampe og kæmpede sig videre til Finalen hvor hun måtte se sig slået med resultatet 11-15 af Louise Ulltjärn.
Tillykke med sølvet Fenja.

Tobias deltog søndag i U20 herrer kårde, hvor han klarede sig rigtig godt i puljerne hvor han kun tabte en enkelt kamp i hver pulje. Tobias var noget tynget af smerter i ankelen og overvejede at udgå efter puljerne, han valgte dog at give det en chance og bide smerterne i sig og give udslagningen et forsøg. Tobias vandt sine første udslagningskampe, i semifinalen blev han dog slået ud af Simon Sönnergren med resultatet 7-15.
Tillykke med Bronze Tobias.

For Fenja gik søndagen helt fantastisk, hun vandt samtlige kampe i begge puljerunder i kategorien U15 damer, og gik videre til udslagningen seeded som nummer 1.
I udslagningen vandt Fenja samtlige kampe, og afsluttede dagen med at møde Maria Stage fra Dragon Sport Fencin i Danmark i finalen, som Fenja vandt med resultatet 15-9.