Danish Championships Epee U17/U20 2021

Opvarmningskamp

Danske Mesterskaber for U17 (Kadet) og U20 Junior, på alle tre våben; Kårde, Fleuret og Sabel blev i den forgangne weekend afholdt i Kalundborg-hallerne.
Hele familien drog afsted tidligt lørdag morgen, og lørdag over middag sluttede farfar sig også til. Tobias og Fenja skulle begge fægte både lørdag og søndag, så vi valgte at overnatte på vandrehjemmet og fejre Fenjas 14 års fødselsdag i Kalundborg.

Lørdag
Lørdag den 30. oktober fægtede Fenja med i U17 piger på fleuret, da det ikke var tilladt for Fenja at fægte med op i U20 Kårde kategorien.
Fenja havde nogle gode kampe i puljen, hvor hun formåede at vinde et par stykker. Fenja vandt sin kvartfinale med cifrene 15-12, men måtte se sig slået i semifinalen og endte med bronze på en 3. plads.

Tobias deltog lørdag i U20 herrer på kårde, han vandt halvdelen af sine kampe i puljen, og gik direkte videre til 8-delsfinalen, som han vandt. I kvartfinalen blev han desværre slået ud, og endte på en samlet 7. plads.
Efter de individuelle turneringer deltog Tobias i U20 kårde holdkonkurrencen sammen med Simon Qvistgaard og Malthe Hansen. De havde nogle gode og spændende kampe, og endte med bronze på en 3. plads.

Efter check-in på vandrehjemmet og et hurtigt bad, kørte vi ud og fik en god fødselsdagsmiddag i anledningen af Fenjas 14 års fødselsdag.

Søndag
Søndag den 31. oktober fægtede Fenja i U17 piger på kårde, men da der ikke var mødt så mange piger op, fægtede de puljer sammen med drengene, for efterfølgende at blive delt op til udslagningen.

Fenja vandt 3 kampe og tabte to i puljen, hvilket placerede hende på en 9. plads ud af 19 efter puljerne.
Herefter skulle hun i udslagning og finale med pigerne, hvor hun vand guldet og blev Danmarksmester på U17 kårde for piger.

Tobias deltog søndag i U17 herrer kårde, hvor han vandt alle kampe i sin pulje, og var placeret som nummer to efter puljerne. På grund af den flotte placering sad Tobias over i top32, i top16 vandt han sin kamp 15-6, og både i top8 og top4 vandt Tobias med cifrene 15-11.
Finalen var en gentagelse af sidste års finale mellem Tobias Anon Redlich og Jakob Du Plessis De Richelieu, men desværre med det modsatte resultat.
Det var en meget spændende finale, der bølgede frem og tilbage, og efter 2. periode stod der 11-11. i 3. og sidste periode lykkedes det Jakob at komme foran og afslutte kampen med cifrene 15-12.
Tobias endte således på en 2. plads med sølvet.

Efter de individuelle turneringer søndag dannede Tobias og Fenja hold sammen med Johan Odgaard-Jensen, og deltog i holdturneringen U17 herrer kårde. Første kamp mod Hellerup2 blev vundet, semifinalen mod Kalundborg var der nogen flere udfordringer med, de to hold skiftedes det meste af kampen til at være foran med et enkelt point, desværre endte kampen til Kalundborgs fordel med cifrene 45-44.
Herefter mødte holdet et mix hold fra Vordingborg og Næstved i bronzekampen, som de vandt med cifrene 45-26.
Det betød at de endte på en 3. plads med Bronze.

Tillykke med weekendens 6 medaljer 1 guld, 1 sølv og 4 bronze.

Michael Redlich