Karlskrona Winter Camp 2020

Uge 8 var vinterferie, Tobias og Fenja startede ferien med at deltage på landsholdets bruttotrup samling lørdag, hvorefter de søndag tog toget til Karlskrona for at deltage på årets vinterlejr frem til torsdag.

Fenja Skriver:
“Jeg var på Winter camp i Karlskrona: Sverige. Turen derop var ret hyggelig. Mig og min storebror Tobias tog toget fra Københavns hovedbanegård til Karlskrona som var endestationen vi havde købt donuts fordi vi skulle mødes med nogle af vores venner: Elda, Caspian, Simon og Tor på toget vi satte os om bagerst i toget så de kunne finde os. Simon og Tor kom på toget fra Malmö station, Elda og Caspian kom først på toget i Lund station. Vi havde på forhånd spærret nogle pladser så der var plads til fægte tasker og bagage fordi toget blev meget fyldt. Vi spillede kortspil og spil på telefonen sammen. Da vi kom derhen, tog vi vores ting og gik vi gik faktisk ikke så langt men langt nok til at jeg blev træt da vi kom hen til bygningen, skulle vi op ad trapper vi skulle op på 3. Etage. Da vi kom op, spillede vi lidt bold og badminton vi lavede ikke rigtig så meget efter noget tid da alle var kommet tog vi ud og spise og købe snacks. Da vi kom tilbage, måtte man gøre hvad man ville og da klokken blev cirka 22:00 skulle vi sove. De næste par dage skulle vi op kl. 08:30 spise morgenmad kl. 09:00 og cirka 09:30-10:00 skulle vi gøre klar til at træne dvs. pakke de ting ned vi har sovet på eller i. Træningen var tit noget opvarmning en øvelse eller leg også fægtning. Vi fægtede fri fægtning og noget system fægtning. Til frokost spiste vi på restaurant Eken hvor der var buffet. Når vi så kom tilbage, ville vi have cirka en time til bare at slappe af før andet træningspas om onsdagen den ene aften havde vi filmaften/bio aften. Vi havde stemt og det endte med vi skulle se Star Wars 3: The Revenge Of The Sith. Om torsdagen skulle vi hjem vi startede dagen som normalt men vi havde kun ét træningspas fordi efter vi havde spist på restaurant Eken skulle vi tilbage og pakke. Da vi havde pakket og ryddet op sagde vi farvel. Vi gik derefter ned på stationen igen med Elda, Caspian, Simon, og Tor. vi tog alle hjem derefter.”

Michael Redlich