Rudersdal Open 2019 dag 1

I dag deltog Tobias og Fenja i sæsonens første danske ranglistestævne, Rudersdal Open i Birkerød idrætscenter.
De deltog begge i U17 Kadet kårde kategorien.
Tobias klarede sig rigtig godt i de to pulje runder , hvor han vandt 8 ud af 11 kampe og placerede sig på en samlet 6. plads. I udslagnings runderne mååte han desværre se sig slået ud i 8. dels finalen.
Fenja klarede sig ligeledes godt i sine to pulje runder, hvor hun kun tabte en enkelt kamp i hver runde. Efter at have vundet en flot semifinale, mødte Fenja Natalia Stiller i en meget spændende finale, Fenja lagde godt ud og startede med en føring, hvor efter de fulgtes til stillingen 6-6 ved første pause, kampen endte 15-10 i Natalia’s favør og Fenja fik en flot sølvmedalje.

Efter dagens kampe og medaljeoverrækkelser, blev Fenja hædret for at have vundet den Danske rangliste for sæsonen 2018/2019 i U12 puslingerækken.