GLF klubtur 2019 Kolding/Vejle

Den 31. maj til 2. juni drog Glostrup fægteklub til Jylland, på den årlige klubtur. (Ny tradition?)
Lørdag var der fælles træning i Vejle sammen med Vejle fægteklub, og søndag blev afdeling 3 af Jysk Fynsk Kårdecup afholdt i Vejle, med deltagelse af bl.a. Fægteklubben Trekanten Viborg, Fægteklubben Sydjylland, Fredericia Fægteklub, Jysk Akademisk Fægteklub, Odense Fægteklub af 1970 og naturligvis Glostrup Fægteklub.
Overnatningerne fandt sted på Danhostel i Kolding, da der ikke var plads til alle på vandrehjemmet i Vejle, og der blev tid til an masse hygge og socialt samvær, med restaurent besøg, kortspil, Kendo, besøg på Koldinghus og meget andet.
Alt i alt havde Tobias og Fenja en fantastisk tur sammen med Glostrup fægteklub.

Fælles træning i Vejle
Dan og Mads folder sig ud Star Wars style