Jönssons Pokal 2019

Jönsson pokal 2019
Jönsson pokal 2019

Lørdag den 14. december 2019 afholdt Malmö fægteklub Jönssons Pokal 2019 i Malmö. Som et forsøg fra Dansk fægte forbund talte turneringen med på den danske rangliste for pusling(u12) og dreng/pige(u14).
Tobias og Fenja havde begge valgt at deltage i turneringens u15 kategorier, der for Fenjas vedkommende tæller med på U14 ranglisten, da Tobias er kadet(u17) tæller resultatet ikke med på ranglisten for ham.

Resultatmæssigt gik det rigtig godt for begge to.
I de indledende puljerunder fægtede drenge og piger sammen.
Tobias kom gennem de to puljer uden at tabe en eneste kamp, Fenja tabte i løbet af de to runder kun to kampe. Det betød at før udslagningskampene lå Tobias på en samlet førsteplads, Fenja lå først blandt pigerne og samlet på en fjerdeplads.
Fenja vandt herefter samtlige kampe og endte efter finalen med guld pokalen.
Tobias vandt alle sine udslagningskampe fem til finalen, hvor Tobias blev slået 15-8 af Hugo Brandberg og endte med en rigtig flot sølvpokal.

Michael Redlich