Cadet Circuit Luxembourg 2019

Klar til holdkamp

I den forgangne weekend deltog en større Dansk delegation i Cadet Circuit i Luxembourg. Stævnet der i denne sæson er et af de obligatoriske stævner for landsholds-bruttotruppen havde deltagelse af 15 Danske fægtere samt medfølgende 3 trænere og en lang række forældre.

Både Tobias og Fenja deltog på turen, og havde en fantastisk oplevelse, masser af hygge med vennerne, uno-spil på værelserne og restaurantbesøg.

Fægtemæssigt var der langt mellem succeserne, kun Magnus Brandes kom hjem med et godt resultat, da han endte i top 8 i den individuelle turnering.

Tobias skrev følgende om turen:

” Turen til Luxembourg var meget god, jeg tog afsted sammen med Nicky og Vivian fredag. Efter vi var landet i Luxembourg tog vi en shuttle ud til hotellet, efter vi havde checket ind og pakket ud tog vi bussen ind til byen, hvor vi fandt en restaurant at spise på. Senere fredag aften tog vi til våbenkontrol og fik vores våben, maske og handsker kontrolleret.
Dagen efter startede stævnet, der var to stævnedag, lørdag med individuelle konkurrencer for drengene og søndag med hold konkurrencer, for pigerne var det omvendt. De to stævne dage var meget gode det var meget hyggelige, dog uden så gode resultater.
De fleste andre Danskere tog hjem til danmark om søndagen men jeg skulle først hjem mandag så jeg havde mulighed for at hvile mig en enkelt dag før opstart til træning igen. “

Og her lidt hygge billeder fra Fenjas kamera.

Michael Redlich