Nordisk Mesterskab 2019

De Nordiske Mesterskaber blev i år afholdt i Sandefjord lidt syd for Oslo, i weekenden 19-20 oktober.
Fenja Var svært ked af at turneringen blev afholdt i Norge, da der åbenbart er en national regel om at man skal være årgang 2006 eller ældre for at deltage i turneringer. At Fenja var udelukket betød at Tobias måtte tage afsted sammen med de andre fægtere.
Selve turneringen gav blandede resultater for Tobias, der startede ud i flot stil i U15 turneringen med at vinde 5 ud af 6 pulje kampe, hvilket betød at han efter puljerne var placeret på en samlet 7. plads. Han dog slået ud i sin første udslagningskamp, hvor han ikke kunne få fægtningen til at fungere.
I U17 turneringen kom Tobias aldrig rigtigt igang, da han table 5 ud af 6 puljekampe og dermed ikke var med videre i turneringen.
August Lindstrøm Jensen, tog bronze med hjem i U20, som eneste danske medaljevinder.