CC Budapest 2019

I weekenden 5. – 6. oktober 2019, blev der afholdt Cadet Circuit i Budapest, Tobias deltog både i den individuelle konkurrence og holdkonkurrencen, Fenja deltog i den individuelle konkurrence søndag.
I stævnet deltog 322 U17 drenge og 292 U17 piger fra det meste af verden, en meget hård turnering med mange meget dygtige og erfarne fægtere.

I den individuelle konkurrence lørdag kom Tobias i en meget svær pulje, hvor det på trods af en række rigtig flotte kampe, desværre ikke lykkedes ham at kvalificere sig til udslagningsrunderne.
Søndag deltog Tobias i holdkonkurrencen sammen med Valdemar, Alec og Nicky. Holdet kom i første kamp op imod Estlands førstehold ud af 4 (Estonia 1), og måtte se sig slået ud af holdkonkurrencen allerede efter første kamp.

Søndag deltog Fenja i den individuelle konkurrence for piger (U17).
Der var på forhånd ikke forventning om de store resultater fra Fenjas side, da hun som 11 årig med omkring halvandet års fægteerfaring, skulle op imod nogen af verdens bedste U17 fægtere med langt mere erfaring.
Fenjas pulje bestod ud over Fenja, af fægtere fra Ungarn, Estland, Tyrkiet, Tyskland, Holland og Rumænien.
Fenja fægtede fantastisk i puljen, hvor hun vandt to kampe, og tabte de resterende 4/5, 3/5, 4/5 og 2/5, hun havde bl.a. en rigtig spændende kamp mod Madli Palk fra Estland der var seeded nummer 22 i turneringen, som endte 4/5.
Fenja kvalificerede sig med de flotte resultater til udslagningskampene med placeringen 188/292, hvor hun skulle møde Polina Khaertdinova fra Rusland der havde en placering på 68/292, en meget svær kamp, hvor fenja dog formåede at give en værdig modstand før hun måtte se sig slået med resultatet 10/15.

Udenfor pisterne blev der også tid til at nyde Budapest, med vandreture, besøg i Gellert spa, sejltur med middag på Donau og masser af god Goulash.