Malmö Open 2019 Lørdag

Dag 1 til Malmö Open 2019 er nu vel overstået. Tobias deltog i dag i U17 Kårde og Fenja i U13 Kårde.
Stævnet gik rigtig fint, og fulgte en forholdsvis stram tidsplan, man skal dog være opmærksom på at alle udkald foretages på Svensk og kun i den af de to sale. Er man ikke stærk i Svensk kan det godt være en udfordring.

Tobias morgen startede ikke så godt, han havde svært ved at få gang i benene og selv om han var meget tæt på at vinde de fleste af sine puljekampe vandt han kun en enkelt, og placerede sig langt nede på listen før udslagningsrunderne.

Efter pausen mellem puljer og udslagning kom Tobias op i et helt andet gear og fægtede et par helt fantastiske kampe.
I sin første udslagningskamp mødte Tobias Alfred Diemer, som lå helt i top efter puljerne, det var en rigtig flot kamp, som Tobias endte med at vinde 15-11.
I sin anden udslagningskamp mødte Tobias Svenskeren Carl Wiberg, det var en meget svær kamp som Tobias dog lå godt til at vinde efter at have været foran hele vejen til 13-9. Før 3. periode knækkede filmen dog for Tobias, og kampen endte 14-13.
Tobias sluttede på en flot 16. plads, som den højest placerede Dansker i kategorien.

Fenja kom anderledes godt fra start, og vandt 4 ud af 5 kampe i første pulje. Anden pulje var dog noget mere udfordrende og Fenja vandt her 2 ud af Fem kampe.

Efter pulje kampene lå Fenja på en anden plads blandt pigerne. Fenja vandt sine første puljekampe men tabte til sidst i semifinalen til Svenskeren Elsa Cederlund fra Stockholm.
Fenja sluttede dagen på en rigtig flot 3. plads.

Stemningsvideo