B&U DM Dag2

Dag to af Dansk Fægteforbunds B&U Danmarksmesterskaber gik helt fantastisk for Tobias og Fenja.


Tobias deltog i U14 Herre kårde kategorien, hvor han var oppe imod et meget kvalificeret felt af fægtere. Det lykkedes dog Tobias efter en række udfordrende kampe at slutte på en førsteplads i sin gruppe, og efter at have vundet en række eliminerings kampe, han tabte til sidst i semifinalen og endte med en flot bronzemedalje.
Tobias deltog også i U14 Herre kårde hold konkurrencen sammen med vennerne fra Hellerup fægteklub. De vandt en serie af udfordrende hold af kampe, før de til sidst mødte holdet fra Glostrup fægteklub i finalen. Finalen startede med Glostrup kom i front med en lille føring, men kort tid efter blev scoren udjævnet, og det blev en meget spændende kamp. Hellerup holdet viste sig fra sin bedste side i de sidste tre kampe og vandt finalen 45-33, igen en guldmedalje til Tobias.


Fenja fægtede i U14 kvinde kårde kategorien og førte sig frem med fremragende fægtning, i hendes gruppe tabte hun kun en enkelt kamp 4-5 og endte derfor på en delt førsteplads i puljen. Fenja vandt alle sine eliminerings kampe, før hun kom op imod Julie fra Holbæk fægteklub i finalen. Finalen var meget spændende, og bølgede frem og tilbage mellem de to fægtere der skiftedes til at have føringen. Fenja vandt den til sidst finalen 15-13 og blev Danmarksmester i kvindernes U14 kårde kategori.
Fenja deltog også i kvindernes U14 kårde hold konkurrence sammen med fægtere fra Vordingborg, Varde og trekanten København. Holdet var ikke spået mange chancer i finalen, men trådte virkelig frem og fægtede alle bedre end nogensinde, de formåede at være foran det meste af kampen, men hen mod slutningen viste det andet hold deres styrke og fik et forspring. Fenja var den sidste fægter på hendes hold til at gå på pisten mod den tidligere Danmarksmester, før Fenjas sidste kamp var scoren 35-39.
Fenja fægtede det bedste hun nogensinde havde gjort, og i løbet af 2:59 minutter, med et sekund tilbage af kampen landede hun den sidste Touche og vandt kampen 45-41.

I alt fik Tobias og Fenja 6 guldmedaljer og 1 bronzemedalje i løbet af weekenden.

Tobias, Bonze, U14 mens épée, Individuel
Tobias, guld, U14 Herre folie, Team
Tobias, guld, U14 Herre épée, Team
Fenja, guld, U12 Womans épée, Individuel
Fenja, guld, U12 Womans épée, Team
Fenja, guld, U14 Womans épée, Individuel
Fenja, guld, U14 Womans épée, team