Espoo U14 Circuit

Søndag den 27/1 2019 deltog både Tobias og Fenja i U14 Circuit i Espoo, Finland.
Fenja vandt 2 ud af 5 gruppe kampe(GBR & RUS), men mødte en meget dygtig modstander (EST) i den første elimineringskamp, hvor hun tabte 7-15. Fenja sluttede som nummer 37 i turneringen, et resultat vi er meget stolte stolt over.
Tobias vandt ligeledes 2 kampe i sin gruppe (QAT & EST), og vandt sin første udslagningskamp (FIN). I sin anden udslagningskamp tabte Tobias (7-15) mod Alec Brooke (GBR), som senere endte med at vinde turneringen.
Tobias sluttede som nummer 28 i U14 turneringen.

—) ———-

Espoo fakta:
Den tredje udgave af Espoo fencing Challenge, efc’s U17 Cadet Circuit (individuel og team) samt EFC ́s U14 Circuit blev afholdt i Espoo Finland, lidt mindre end 20 kilometer uden for centrum af hovedstaden Helsinki.

U14 gruppekamp, Fenja Apsarah Redlich vs. Antonova (RUS)
U14 udslagningskamp, Tobias Anon Redlich vs Laurén (FIN)
Udslagningskamp, Tobias Anon Redlich vs Alec Brooke (GBR) 1st periode